MSK+

PÉCSI MUSCULOSKELETALIS KÉPALKOTÓ TANFOLYAM HALADÓKNAK

PÉCS, 2024. SZEPTEMBER 5-6

Maximális létszám: 24 fő

A HALADÓ MSK+ TANFOLYAM PROGRAMJA

Tanfolyamunkat elsősorban a musculoskeletalis képalkotás alapjaiban jártas kollégáknak hirdetjük. Bátran jelentkezhetnek az alaptanfolyamot már végzettek is.

Az alaptanfolyamunktól eltérően nem kívánjuk a teljes MSK spektrumot bemutatni, hanem tanulságos esetek közös feldolgozásán keresztül szeretnénk mélyebb betekintést engedni a klinikoradiológiai szemléletbe.

Itt a helyed, ha az alap szekvenciákon kívül meg tudod nevezni a kedvenceid adott ízületnél, de meg tudsz izzadni egy postop térden. Ha már állt beléd az ideg SLAP laesiok miatt, de még nem tudod, hogy miért felesleges ezen aggódni. Ha eddig elhitted, hogy a patella porcból semmit sem látni UH vizsgálattal. Ha ízületi ultrahang vizsgálat után nem tudod, hogy mitől lesz most jobb a páciensnek. Ha még benned van az öröm egy szépen összerakott történet képeit megfejtve. Ha azt hiszed, hogy téged már semmivel nem lehet meglepni.

 

Előadók és gyakorlatvezetők:

Botz Bálint – Pécs

Girán Bettina – Pécs

Gulácsi György – Budapest

Járay Ákos – Pécs

Kékkői László – Pécs

Somogyi Rita – Zalaegerszeg

Tóth András – Pécs

JELENTKEZÉS

A jelentkezés továbbra is csak a honlapon keresztül biztosított. 

A tanfolyam díja 50.000 Ft, mely magában foglalja a kávészünetek fogyasztását, az ebédeket a tanfolyam helyszínén és a második nap végén a vacsorát Pécs belvárosában.